Tak for din ansøgning

Din jobansøgning er nu modtaget.
Tilbage til job oversigt{{ErrorMessage}}

ANSØGER DETALJER


KONTAKT DETALJER


DOKUMENTER


SCREENING SPØRGSMÅL


{{field.instructions}}

Trouble submitting? E-mail your resume to {{AppSettings.email}}

Ved ansøgning skal vi oplyse dig om, at vi registrerer dine persondata i vores rekrutteringssystem. Formålet med denne registrering er at vurdere din ansøgning med henblik på en evt. ansættelse hos os.
Da vi ikke på forhånd ved, om din ansøgning indeholder personfølsomme data, såsom helbredsoplysninger, har vi valgt at bede om et samtykke til behandling af sådanne persondata fra alle ansøgere.
Vi behandler som minimum følgende persondata; kontaktdata (navn, adresse, e-mail), CV, eksamensbevis og/eller karakterblad, motiveret ansøgning samt noter fra ansættelsessamtale(r).
Derudover hvis angivet i din ansøgning; cpr-nummer, profilfoto, helbredsoplysninger, oplysninger om strafbare forhold, liste over relationer, udtalelser og anbefalinger fra referencer.
Ved en evt. samtale vil vi også opbevare vores noter herfra.
Hvis vi desværre ikke kan tilbyde dig en stilling, vil vi fortsat opbevare dine persondata i tre måneder, således vi har mulighed for at kontakte dig med evt. nye stillingsopslag.
Ved ansættelse vil dine persondata bliver overleveret til din kommende personaleleder og slettet fra vores rekrutteringssystem. Proceduren for dette er beskrevet i din ansættelseskontrakt.

Ja tak, jeg accepterer, at H&B må behandle mine persondata med henblik på at vurdere min ansøgning.
Hvis ikke vi modtager dit samtykke, kan vi desværre ikke behandle din ansøgning.
Hvis du har spørgsmål vedrørende H&B’s behandling af dine persondata, kan du sende en mail til [email protected]

  Dette felt er påkrævet

Indsend din ansøgning

Powered by OneRecruit